Odpowiedzi

Najlepsza Odpowiedź!
2009-12-08T17:19:43+01:00
35 - 20% = 28 zł
44 - 35% = 28,60 zł

Odp. Tańsza po przecenie będzie bluzka. :)
2009-12-08T17:34:54+01:00
35 zł *0,20=7 zł

35-7=28 zł cenas bluzki po obniżce

44zł*0,35=15,4

44 zł- 15,40 zł=28,60 zł

28 zł jest nizsze niż 28,60zł

Po przecenie tańsza jest bluzka