Odpowiedzi

Najlepsza Odpowiedź!
2009-12-08T20:16:52+01:00
Slon qw tydzien wypije 7*100 = 700 ll
a ty 365*2=730 l

czyli ty wypijesz wiecej
2009-12-08T20:19:10+01:00
100 l * 7 =700l <- tyle wypija słon przez tydzień
2l * 365= 730l <- tyle wypija człowiek
Odp: wiecej wypijam ja w ciagu roku
1 1 1
2009-12-08T20:20:02+01:00
100 l *7=700l-tyle wypije słoń przez tydzień
2l*365=730l-tyle wypije człowiek przez rok

odp:Wypijesz więcej od słonia w ciągu roku;)
1 1 1