Odpowiedzi

Najlepsza Odpowiedź!
2009-12-09T20:49:24+01:00
- urodzić się w Polsce
- jedno z rodziców posiada obywatelstwo polskie
- mieszkać i pracować przez dłuższy czas w Polsce
3 2 3