Odpowiedzi

2009-12-10T21:13:03+01:00
  • Użytkownik Zadane
2009-12-10T21:15:56+01:00
A)200 * 6,5 * 3,91=5083 zł
b)250 *6,5*3,91=6353,75zł
c)120 * 6,5 * 3,91=3049,8zł
;p
2 3 2
2009-12-10T22:08:48+01:00
A) 6,5*2=13 13*3,91=50,83zł
b)50,83+(3,25l*3,91)=50,83+12,70=63,53zł
2 4 2