Odpowiedzi

2009-12-13T16:23:38+01:00
100% - 12% = 88%
88% to 24kg
1% to 24 / 88 = 0,27kg
100% to 0,27*100=27kg
odp: Potrzeba wziąsc 27 kg świerzej kawy.
4 4 4