Odpowiedzi

2009-12-15T15:40:23+01:00
Dane :

zużycie 7,7L / przyjmuję że na 100km

cena -3,85

odległość -2000km

czyli 2000:100 =20

20*7,7*3,85= 592,90

za paliwo trzeba zapłacić 592,90
2009-12-15T19:30:00+01:00
2009-12-15T20:31:58+01:00
7,7l- 100 km
20* 7,7l -2000km
20*7,7l=154l
154l*3,85zł=592,9zł

za benzynę trzeba zapłacić 592,9zl.