Odpowiedzi

2009-12-13T21:30:56+01:00
24+11=35stopni
35*4=140min=2godz i 20min
13,20-2,20=11
W miejscowości Y jest godzina 11,00
Najlepsza Odpowiedź!
2009-12-13T21:33:46+01:00
24+11=35
35:15=2h 5*4=20 min 13.20-2h 20 min=11.00
w miejscowosci Y jest godz11.00