Odpowiedzi

2009-12-14T14:52:00+01:00
35+35*3=35+105=140

Odp.: Łącznie we wtorek i środę sprzedano 140 butelek wody mineralnej.
2009-12-14T14:51:17+01:00
2009-12-14T14:51:29+01:00
35*3=105 105+35=140
140 butelek łącznie