Odpowiedzi

2009-12-16T17:01:19+01:00
Rachunek - 1211zł
Koszt 1 stołu - 175zł
3*175zł = 525zł
1211zł-525zł=686zł
686/7=98zł
Odp. 1 krzesło kosztuje 98 zł
liczę na najlepszą ;D
29 4 29
2009-12-16T17:01:20+01:00
1211 - (3 x 175) = 1211- 525 = 686 zł
686 : 7 =98 zł

Odp ; jedno kreslo kosztowało 98 zł .

Nie wiem czego tu nie rozumiesz , bardzo łatwe zadanie :) . pozdrawiam :)
13 4 13
2009-12-16T17:01:56+01:00
175 x 3 = 525 <---- tyle kosztowaly stoły xddd

1211-525= 686

686:7=98
98 zł kosztowało jedno krzesło ;)
8 4 8