Odpowiedzi

Najlepsza Odpowiedź!
2009-12-17T17:49:37+01:00
65x2=130
65x14zł=910zł
130x18zł=2340zł
910+2340zł=3250zł
5 4 5
2009-12-17T17:49:30+01:00
65*14=910zł
2*65=130
130*18zł=2340zł
910zł=2340zł=3250zł
2 4 2
2009-12-17T17:49:51+01:00
65*14=910zł
65*2=130
130*18=2340zł
910zł+2340zł=3250zł
Odp.:Teatr uzyskał 3250zł ze sprzedaży biletów
3 4 3