Odpowiedzi

2009-12-17T23:11:46+01:00
120*1/3=40-tyle przeczytala do tej pory
120-40=80-tyle jej zostalo
2009-12-18T00:21:06+01:00
120/3=40-tyle zdolala przeczytac ..
120-40=80-tyle jej zostalo jej stron
80/2=40- tyle zostalo kartek do przeczytania