Odpowiedzi

Najlepsza Odpowiedź!
  • CENA
  • Początkujący
2009-12-18T16:21:45+01:00
80-21=59
59:15=3r14
14x4=56
10,00+3,56=13,56
odp:w madras jest 13,56
2009-12-18T16:21:41+01:00
80-21=59

59*4=236min=3h 56 min+10h=13:56