Odpowiedzi

2009-09-14T16:37:26+02:00
Musisz 10000 podzielić przez 4 czyli to będzie 25000 ksiażek i zrobione.
Najlepsza Odpowiedź!
2009-09-14T16:50:49+02:00
1000 szt = 5000 zł
10000 - 5000 = 5000zł
5000 : 4 = 1250
1000 + 1250 = 2250

Odp. Za 10000 zł można wydrukować 2250 szt. książek.
2009-09-14T16:51:40+02:00
1000 książek - 5000zł

Budżet 10000zł
10000-5000=5000
5000:4 = 1250
1250+1000=2250
Możemy wydrukować 2250 książek