Odpowiedzi

Najlepsza Odpowiedź!
2009-12-21T20:59:17+01:00
A=r
P=6(a kwadrat, pierwiastek z 3)/4
P=(6*36cm2pierwiastek z trzech)/4
P= 54pierwiastek z trzech cm2
2009-12-21T21:04:11+01:00
6 * 36 pierwiastaka z 3 przez 4 = 6 * 9 pierwiastka z 3 = 54 pierwiastka z 18 chyba tak
2009-12-21T21:14:10+01:00
R=a pierwiastków z 3 przez 2 /*2 r=6
2*6=a pierwiastków z 3
12=a pierwiastków z 3 /: pierwiastek z 3
12 przez pierwiastek z 3 = a
p = 6 polom trójkąta równobocznego o boku 6
p= 6* (a do kwadratu pierwiastków z 3 przez 4 )=6*( 12przez pierwiastek z 3 do kwadratu pierwiastków z 3 przez 4)= 6* ( 48pierwiastków z 3 przez 4)= 12pierwiastków z 3 *6=
=72 pierwiastków z 3

powinno być dobrze sorry za to że większość słownie ale połapiesz się :)