Odpowiedzi

Najlepsza Odpowiedź!
2009-12-27T16:40:48+01:00
Po 10s
m=0,5*60g=30g
po 20s
30g*0,5=15g
po 30s
15g*0,5=7,5g
5 4 5
2009-12-27T16:50:28+01:00
10s
m=0,5*60g=30g
20s
30g*0,5=15g
30s
15g*0,5=7,5g
9 3 9