Odpowiedzi

Najlepsza Odpowiedź!
2010-01-03T12:39:22+01:00
110 stopni, ponieważ każdy czworokąt ma sumę kątów 360 stopni.
90+50+110=250
360-250=110
2010-01-03T12:39:39+01:00
2010-01-03T12:40:36+01:00
Dodajemy katry 110+50+90=250
miary katow w czworokacie wynosza 360 wiec 360-250= 110