Odpowiedzi

Najlepsza Odpowiedź!
2009-09-17T16:33:40+02:00
50000+50000*5+50000*5*2=50000+250000+500000=800000=tyle mieszkańców mieszka w trójmieście
2009-09-17T16:34:02+02:00
Sopot- 50000
Gdynia - 50000*5=250000
Gdańsk - 250000*2=500000
Trójmiasto = 50000+250000+500000= 800000