Odpowiedzi

2010-01-03T17:30:33+01:00
255 stopni.. przecież to proste. dodam , że w ciągu jednej godziny pokonuje 30 stopni
Najlepsza Odpowiedź!
2010-01-03T17:34:07+01:00
360-180=180
180-90=90
90:6=15
15x5=75
180+75=255