Odpowiedzi

2010-01-05T15:34:25+01:00
21-6=15
21+15=36
Odp. Razem zrobili 36 zdjęć.
2010-01-05T15:34:30+01:00
Krysia : 21
Józik: 21 - 6 = 15
Razem : 21 + 15 = 36

Odp. Dzieci razem zrobiły 36 zdjęć.
Najlepsza Odpowiedź!
2010-01-05T15:34:44+01:00
Kasia : 21
Józio : 21 - 6 = 15

15 +21 = 36

Odp:Razem Kasia i Józio zrobili 36 zdjęć .


nie wiem czy dobrze :)

pozdrawiam ;*