Odpowiedzi

  • Użytkownik Zadane
2010-01-05T18:21:52+01:00
Tomek 27
Janek 27/3=9
Paweł 9+11=20
Razem: 27+9+20=56
2010-01-05T18:45:01+01:00
27<-- Tomek
27/3=9<-- Janek
9+11=20<-- Paweł

27+9+20=56