Odpowiedzi

2010-01-06T21:12:25+01:00
Lapas - 69 W
L.A. - 118 W
Moskwa - 37 E

1 stopień = 4 minuty

różnica stopni
I
118 - 69 = 49
49 * 4min = 196 min = 3h 16 min

czas w L.A. 12 h 00 min - 3h 16 min = 8 h 44 min

II
37 + 69 = 106
106 * 4 min = 424 min = 7 h 4 min

czas w Moskwie 12 h 00 min + 7 h 4 min = 19 h 4 min
2 3 2