Odpowiedzi

2010-01-08T16:04:43+01:00
28st+9st=37st
37st*4min=148min
148min:60min=2h 28 minut
Lizbona 12:00
Kraków x

12h+2h28min = 14h28min

W krakowie jest 14:28
2010-01-08T20:07:09+01:00
28 + 9 = 37
37st. * 4 min = 148 min = 2 godz. 28 min
12.00 + 2.28 = 14.28
Odp. W Krakowie jest 14.28.