Odpowiedzi

2010-01-09T21:45:02+01:00
15600:24=650zł
10*650=6500zł
14*650=9100zł
9100-6500=2600zł
odp.masażysta zarabia o 2600zł mniej niz trener
2010-01-09T21:45:17+01:00
Odp trener 65000 a masarzysta 91000
Najlepsza Odpowiedź!
2010-01-09T21:49:08+01:00
15 600:24=650
trener - 14x650=9100
masażysta - 10x650=6500
9100-6500=2600
Odp:Masażysta zarabia o 2600 zł mniej niż trener.