Odpowiedzi

2010-01-09T23:50:50+01:00
2010-01-09T23:51:05+01:00
2+7=9
18/9=2
2*2=4 - pierwsza część
7*2=14 - druga część

W pierwszej część są 4 kostki, a w drugiej 14.
1 5 1