Odpowiedzi

Najlepsza Odpowiedź!
2009-09-24T21:10:58+02:00
3*20=60 meczy
z czego 15% przegranych
zatem
15% * 60=9 (meczy przegranych)
19 2 19
2009-09-24T21:29:44+02:00
3x - ilość meczów
100%-85%=15%
3x* 0,15=0,45
0,45*20=9 - ilość przegranych meczy
7 4 7