Odpowiedzi

2010-01-13T13:27:28+01:00
2010-01-13T13:31:03+01:00
1999- 365 - 20=335 dni
2000,2004,2008= 3*366= 1098
2001,2002,2003,2005,2006,2007,2009= 7*365=2555
Sumujemy ;
2555+1098+13+335=4001
Odp.Od dnia twoich narodzin minęło 4001 dni.
6 3 6
2010-01-13T13:33:02+01:00
Pełne 10 lat- 3 650 dni
pełne 10 miesięcy roku 1999- 306 dni
dni z lutego 1999r.- 9 dni
dni z lat przestępnych- 3 dni (lata 2000, 2004, 2008)
dni z roku 2010- 13 dni
razem- 3 650+ 306+ 9+ 3+ 13= 3 981 dni
6 4 6