Odpowiedzi

2010-01-13T16:59:43+01:00
P= 4 *3
P=12
12 *52= 624
12*18= 216
624 +216=849 zł
3 3 3
2010-01-13T17:00:26+01:00
Pokuj ma 4x3 czyli 12 m kwadratowych

12x52 + 12 x 18 =624 + 216= 840

za ułozenie parkiwtu zaplacimy 840 złoty
3 3 3
2010-01-13T20:18:15+01:00
4m * 3m = 12m²
12 * (52zł + 18zł)=840 zł

:]
2 1 2