Odpowiedzi

2010-01-13T18:53:54+01:00
40x7/8=35
35x15=525
5x25=125
525+125=650
2010-01-13T18:54:49+01:00
7/8*40=35

35*15zł=525zł


40-35=5

5*25zł=125zł


525zł+125zł=650zł
1 5 1
Najlepsza Odpowiedź!
2010-01-13T18:54:57+01:00
Cena biletów dzieci: 7/8 * 40 * 15 zł = 35 * 15 zł = 525 zł
cena dorosłych: 1/8 * 40 * 25 zł = 5 * 25 zł = 125 zł
w sumie: 525 zł + 125 zł = 650 zł