Odpowiedzi

Najlepsza Odpowiedź!
2010-01-15T17:43:00+01:00
15+19=34

34+67=101

odp.Razem jest 101 batoników..
1 5 1
2010-01-15T17:46:38+01:00
2010-01-15T17:48:56+01:00
15-tyle ma ala
15+19=34-tyle ma ola
34+15=49-tyle maja razem
49+67=116

Wszytskich batonikow jest 116 ;))
1 5 1