Odpowiedzi

2010-01-17T14:03:39+01:00
Najlepsza Odpowiedź!
2010-01-17T14:03:42+01:00
1 stopien = 4min

151-21=130

130*4=520

520/60= 8 2/3

12.00 + 8.40= 20.40

Odp:20.40
6 4 6
2010-01-17T14:05:01+01:00
151E - 21E = 130stopni

1stopien - 4minuty
130st - x minut

x = 520min= 8h 40 min

Odp: Jest godzina 20:40
1 5 1