Odpowiedzi

2010-01-17T16:27:29+01:00
1,5 cm*2000=3000cm=30m
2,5 cm*2000=5000cm=50m
30m+30m+50m+50m=160m
Odp. Należy zakupić 160m siatki.
2010-01-17T16:28:08+01:00
1 cm --> 20 m | :2
0,5 cm --> 10 m

1,5 cm = 30 m | x2
2,5 cm = 50 m | x2

60 + 100 = 160 m

Potrzeba 160 m siatki