Odpowiedzi

2010-01-17T21:51:14+01:00
8+12+15+15+20+20=90mam nadzieje ze pomogłam:)
1 5 1
Najlepsza Odpowiedź!
2010-01-17T21:51:56+01:00
8+12+(3*15)+(2*20)=20+45+40=105
105:7=15

i tyle...
:)
2010-01-17T21:52:45+01:00
8+12+15+15+15+20+20=105 [km]
105÷7=15 [km]
Odp. Olek średnio dziennie przejeżdżał tego tygodnia 15 km.