Odpowiedzi

Najlepsza Odpowiedź!
2010-01-18T18:30:14+01:00
Dł=20×3=60cm
wys=10×3=30cm

60cm÷5= 12cm(długośc
30cm÷5=6cm wyskość
2010-01-18T19:08:56+01:00
1:1=60cm na 30 cm
1:5=60:5=12 30:5=6
12cm na 6 cm