1. Zamien na hektary.
3km kwadratowe
0,02km kwadratowe
620m kwadratowych
135a

2. Zamien na ary.
30 km kwadratowych
0,5 km kwadratowych
1,2 ha
470m kwadratowych


PROSZE O ROZPISANIE DOKLADNIE GDZIE MNOZYC itp...
ZA POPRAWNA ODPOWIEDZ DAM NAJLEPSZA...
SZYBKO!!!

1

Odpowiedzi

Najlepsza Odpowiedź!
  • Użytkownik Zadane
2010-01-21T11:57:42+01:00
ZAD 1)
3km ²=3*100=300h
0,02²=2*100=2h
620m ²=0,062h
ZAD 2)
30 km²=30*10000=300000a
0,5km²=0,5*10000=5000a
1,2 ha =1,2*100= 120a
470m²=470/100=4,7a
32 4 32