Odpowiedzi

Najlepsza Odpowiedź!
2010-01-23T21:37:31+01:00


/- podzelic
60/15=4
( 4godzina )4;00


105/15=8
( 8 godzina 8;00

90 / 15 = 6 godzina(6:00)

165/15 = 10
5x4= 20 (10:20godzina)

165/15=11 to czemu napisałeś że 10 i potem 5*4 obliczyłeś
kuba czy to ty xD