Odpowiedzi

2009-10-01T19:59:00+02:00
Pełny Rok trwa dokładnie 365,25 dnia dlatego po czterech latach trzeba dodac jeden dzien . Przecietny człowiek zyje 70 lat * 365,25 dnia = 25567,5 dnia
2 5 2
Najlepsza Odpowiedź!
2009-10-01T20:08:14+02:00
1 rok = 365 dni
1 rok przestępny = 365+1 = 366 dni

70 lat = 365 dni*70 + 17 dni przestępnych = 25550 + 17 = 25567 dni:)

Tak mi się wydaje, ale głowy nie daję... ;)
2 3 2