Odpowiedzi

2009-10-02T15:51:50+02:00
A) 6km/min=6000m/min=6000m/60s=100m/s
b) 400cm/s=4m/s
c) 600cm/min=6m/min=6m/60s=0,1m/s
d) 360cm/h=3,6m/h=3,6m/3600s=0,001m/s
e) 700m/h=700m/3600s=7/36 m/s
f) 540m/min=540m/60s=9m/s
1 5 1