Wybierz poprawną odpowiedź A,B lub C.

1. No I don't think the new gym ..... soon
a) will be ronovated
b) won't be renovated
c) is renovated

2. Gosh, is we ..... him, he won't know what to do
a)caught
b)don't catch
c)won't catch

3.If I were you..... too much about Matt. He'll be just fine.
a)would worry
b)wouldn't worry
c)don't be worried

4.The test was so dificult we ..... it within 45 minutes at all !
a)couldn't finish
b)wouldn't finish
c)musn't finish

5.Mary hasn't really understood your problem, ..... ?
a)has she
b)hasn't she
c)isn't she

6.Yes, we've done it all ...... .We're really proud.
a)ourselves
b)ourself
c)for yourselves

7.Well, I can't do anything about that dog - it's ......
a)their's
b)their
c)theirs

8.Oh, I'd reallly like ..... along but Mam said no.
a)to come
b)coming
c)I would come

9.Have you read .... interesting recently ?
a)any book
b)something
c)anything

10. Could you do.... shopping in the afternoon ? We need some food for dinner.
a)some
b)any
c)a

11. There weren't ..... people at the party. It was rather quiet in fact.
a)no
b)many
c)lots of

12. Yes, of cours I didn't forget ...... him up. He was very happy to hear the news.
a)and ring
b)that I ring
c)to ring

13.She stopped .... and started a new hobby.
a)to jog
b)jogging
c)her jog

14.Look, this CD is .... and I don't want anyone else to keep it.
a)mine
b)my
c)mine's

15.No, there ...... cheese left. I had to get some.
a)was none
b)wasn't no
c)wasn't much

16.It is true, then - you saw Fiona with Peter, ..... ?
a)were you
b)didn't you
c)didn't they

17.She really cannot cook anything by herself, ..... ?
a)can she
b)can't she
c)does she

18.I just want to know if .... at Janet's place tomorrow.
a)will you be
b)you be will
c)you will be

19.And can you tell me why .... to Ben again. He's really upset now !
a)has she talked
b)she's talked
c)she's been talked

20.It ..... very long to get there at this time of day. There is very little traffic.
a)isn't taking
b)doesn't have to take
c)doesn't take

21.Oh my, that's Steve right there ! He.... across the square !
a)is running
b)can run
c)has been running

22.Who.... on the phone ? Was it Maggie ?
a)did just talk to you
b)you just talked to
c)did you just talk to

23.What...... with my glasses ? I can't find them anywhere !
____________________________________________________

bardzo proszę o szybkie rozwiązanie tego zadania !

3

Odpowiedzi

2010-01-24T22:46:46+01:00
1 a
2a
3b
4a
5a
6a
7c
8a
9c
10b
11b
12a
13b
14a
15c
16b
17a
18c
19a
20c
21a
22c
1 5 1
2010-01-24T22:47:55+01:00
1. No I don't think the new gym ..... soon
a) will be ronovated

2. Gosh, is we ..... him, he won't know what to do
b)don't catch

3.If I were you..... too much about Matt. He'll be just fine.
b)wouldn't worry

4.The test was so dificult we ..... it within 45 minutes at all !
a)couldn't finish

5.Mary hasn't really understood your problem, ..... ?
a)has she

6.Yes, we've done it all ...... .We're really proud.
a)ourselves

7.Well, I can't do anything about that dog - it's ......
b)their

8.Oh, I'd reallly like ..... along but Mam said no.
a)to come

9.Have you read .... interesting recently ?
b)something


10. Could you do.... shopping in the afternoon ? We need some food for dinner.
a)some

11. There weren't ..... people at the party. It was rather quiet in fact.
b)many

12. Yes, of cours I didn't forget ...... him up. He was very happy to hear the news.
c)to ring

13.She stopped .... and started a new hobby.
b)jogging

14.Look, this CD is .... and I don't want anyone else to keep it.
a)mine

15.No, there ...... cheese left. I had to get some.
c)wasn't much

16.It is true, then - you saw Fiona with Peter, ..... ?
b)didn't you

17.She really cannot cook anything by herself, ..... ?
a)can she

18.I just want to know if .... at Janet's place tomorrow.
c)you will be

19.And can you tell me why .... to Ben again. He's really upset now !
c)she's been talked

20.It ..... very long to get there at this time of day. There is very little traffic.
c)doesn't take

21.Oh my, that's Steve right there ! He.... across the square !
a)is running

22.Who.... on the phone ? Was it Maggie ?
a)did just talk to you

23.What...... with my glasses ? I can't find them anywhere !
- happened.
1 5 1
2010-01-24T22:49:25+01:00
Mam nadzieję że rozwiązania będą poprawne ;-)
1. a
2. c
3. b
4. a
5. c
6. c
7. b
8. a
9. c
10. a
11. b
12. c
13. c
14. a
15. b
16. b
17. b
18. c
19. b
20. a
21. a
22. a
23. did you did