Odpowiedzi

2010-01-25T17:33:05+01:00
Http://obywatelstwo.eu/nadanie.html
tu jest opisane ;)
1 5 1
2010-01-25T17:37:58+01:00
1.Zamieszkanie osoby ubiegającej się o obywatelstwo w Polsce co najmniej od 5 lat.
2.Posiadanie męża lub żony mającej/ego obywatelstwo Polskie i zawarcie z nim/nia związku małżeńskiego na okres co najmniej 3 lat.
2.Złożenie odpowiedniego oświadczenia przed właściwym organem i organ ten wyda decyzję o przyjęciu oświadczenia
1 5 1