Odpowiedzi

2010-01-25T17:59:40+01:00
2010-01-25T17:59:49+01:00
2010-01-25T18:00:03+01:00
2+2 = 4
4+3 = 7
7+3 = 10
10 + 5*1 = 15
Ponieważ w kolejności działań mnożenie jest przed dodawaniem.