Odpowiedzi

Najlepsza Odpowiedź!
2010-01-26T10:29:51+01:00
2000zł+400zł=2400zł

12miesięcy *2=24miesiące
2400zł\24=100zł

Odp Miesięczna rata wyniesie 100zł.

Myślę, że pomogłam,
liczę na naj
2010-01-26T10:32:06+01:00
2000 + 400= 2400
2 lata czyli 12 + 12 = 24

2400 / 24 = 100

Odp. Rata wynosi 100 zł miesięcznie.

/ - dzielenie
1 2 1
2010-01-26T10:42:03+01:00
2000+400=2400zł-całkowity koszt zakupu zmywarki
2400zł¦24m-ce=100zł/m-cznie
odp.Miesięczna rata wynosić będzie 100zł
1 1 1