Odpowiedzi

Najlepsza Odpowiedź!
  • Użytkownik Zadane
2010-01-27T17:29:54+01:00
10*3=30
W=F*S
W=(60kg*10N)*30m=18000J
P=W/t=18000J*80s=1440000W
2 3 2