Odpowiedzi

2010-01-27T18:38:32+01:00
24-8=16
16-8=8 lata Anny gdy Maria była dwukrotnie starsza
2x8=16 lata Anny
spr.
16+8=24 lata Mari
2 1 2
2010-01-27T18:39:43+01:00