Odpowiedzi

2010-01-29T15:18:20+01:00
W ciagu 1 minuty 600 metrów (bo 60*10=600)
w ciagu 1 godziny 36000 metrów (bo godzina ma 3600sec., czyli 3600*10)
w ciagu 1 godziny 36 kilometrów (bo 36000 metrow = 36 kilometrów)
Najlepsza Odpowiedź!
2010-01-29T15:18:31+01:00
W ciagu 1 minuty...600... metrów
w ciagu 1 godziny...36 000.. metrów
w ciagu 1 godziny ....36.... kilometrów

10 m na sek to masz tak:
1 min = 60 sek = 10*60=600 m

1 h = 60 min * 60 sek = 3600 sek * 10 m = 36 000
2010-01-29T15:18:49+01:00
W ciagu 1 minuty 600 metrów
60*10=600
w ciagu 1 godziny 36000 metrów
3600*10=36000
w ciagu 1 godziny 36 kilometrów
36000m=36km