Odpowiedzi

Najlepsza Odpowiedź!
2009-10-05T17:28:52+02:00
A) 21-13= 8
8*4= 32
10:30 - 00:32 = 09:58
godzina 9:58

b) 21+71 = 92
92*4 = 368 368/60 = 6,13

10:30 - 6,13 = 4:17
godzina 4:17