Odpowiedzi

2010-01-31T10:43:44+01:00
3cm*4000=12000cm=120m
4cm*4000=16000cm=160m
2010-01-31T10:54:31+01:00
3cm x 4cm
1:4000
1h= 100m x 100m = 10000m²

3×4000=12000cm
4×4000=16000cm
12000cm=120m
16000cm=160m
120×160=19200m²

1h=10000m²
x=19200m²
10000x=19200/10000
x=1,92h
odp.w rzeczywistości ta działka zajmuje 1,92h