Przedmiot: Technologia gastronomiczna

Opisac krótko wszystkie punkty:
*sporzadzanie sałatek i kanapek
*wykańczanie i dekoracja zakąsek
*sporzadzanie zakąsek z jaj, śledzi, ryb
*sporządzanie zakąsek z mięsa, drobiu, sera
*zasady bhp przy sporządzaniu zakąsek

1

Odpowiedzi

Najlepsza Odpowiedź!
2010-01-31T19:31:46+01:00
*sporządzanie sałatek i kanapek- robienie sałatek i kanapek
*wykańczanie i dekoracja zakąsek- kończenie dekoracji zakąsek
*sporządzanie zakąsek z jaj, śledzi, ryb- robienie zakąsek z jaj ze śledzi i ryb
*sporządzanie zakąsek z mięsa,drobiu,sera-robienie zakąsek z mięsa, drobiu i sera
* zasady BHP przy sporządzaniu zakąsek- czyli co trzeba robic, co przygotować
4 2 4