Odpowiedzi

2010-01-31T19:07:06+01:00
A) 50 /4 = 12,5
b) 26/8 = 3,25
c) 12/5 = 2,4
d) 54/6 = 9

pzdr ;)
3 4 3
Najlepsza Odpowiedź!
2010-01-31T19:09:24+01:00
A) (7+12+35+6):4= 60:4=15
b) (3+5+1+5+0+5+2+5):8=26:8=3,25
c) (5+(-5)+12+3+(-3)):5=12:5=2,4
d) (36+17+(-26)+(-40)+67+0):6=54:6=9
12 4 12