Odpowiedzi

2010-01-31T20:41:23+01:00
45/100=0,45
45/90=0,50

50-45=5

zaoszczędził 5minut
2010-02-01T00:06:44+01:00
V= s/t
t=s/v
t1=45/100=0,45h

t2=45/90=0.5h

0,45h=27min
0,5h=30min
30min-27min=3min

Odp. Zaoszczędził 3 minuty