Odpowiedzi

2010-01-31T21:27:10+01:00
2010-01-31T21:27:24+01:00
1. 640+260=900
2. 530+360=990
3. 380+410=790
4. 420+180=600
2010-01-31T21:44:04+01:00
1. 640+260= 900
2. 530+360= 890
3. 380+410= 790
4. 420+180= 600

albo tak :
1. 640+260= 600+200+40+60 = 900
2. 530+360= 500+300 + 30 + 60 = 890
3. 380+410= 300+400+80+10= 790
4. 420+180= 400+100+20+80 = 600